0475 - 53 70 76
verkoop@jurgenkessels.nl

MEER INFORMATIE OF ADVIES NODIG?
NEEM CONTACT MET ONS OP!

Contact

SNEL NAAR

Tegels in Roermond

Ben je op zoek naar tegels in de buurt van Roermond? Dan ben je bij Kessels Tegels en Natuursteen, net over de Maas bij Roermond aan het juiste adres.

Onze uitgebreide collectie wand- en vloertegels kun je komen bekijken in onze showroom. Dus kom je uit de regio Roermond of ben je in de buurt, kom dan gerust eens aan om onze tegels te bekijken. De reisafstand van het centrum van Roermond tot onze tegelshowroom in Horn (gemeente Leudal) is circa 10 minuutjes met de auto.

De tegel showroom van Kessels Tegels en Natuursteen is een prachtige bron van inspiratie voor het creëren van de perfecte uitstraling voor je woning, badkamer, keuken of toilet. Met maar liefst meer dan 700 m2 aan showroom ruimte zit er zeker de tegel bij die jij graag wil hebben. En heb je ergens anders een tegel gezien, die je bevalt? Bezoek ons dan zeker ook. In 99% van de gevallen kunnen wij je deze tegel aanbieden en leveren. Voor dezelfde prijs of zelfs nog gunstiger.

Naast keramische tegels voor binnen voeren wij ook een mooi gamma aan keramische buitentegels. Diverse soorten, vormen, motieven en maten allemaal gevangen onder onze JK Outdoor series.

Tegels nodig? In 4 stappen geregeld!

Neem contact met ons op voor een afspraak, offerte of professioneel advies.