0475 - 53 70 76
verkoop@jurgenkessels.nl

MEER INFORMATIE OF ADVIES NODIG?
NEEM CONTACT MET ONS OP!

Contact

SNEL NAAR

De meest complete tegel bouwshop in Midden-Limburg

Ben je op zoek naar de juiste bouwmaterialen of gereedschappen om goed tegelwerk te kunnen verzorgen? Dan ben je in onze tegel bouwshop helemaal op de goede plek. Goed materiaal en gereedschap is het halve werk!
Ons uitgebreide assortiment is gebaseerd op kwaliteit en professionaliteit. Daarom garanderen wij je ook, dat het gereedschap en materiaal allemaal voldoet aan de hoogste eisen. En niet onbelangrijk de prijzen zijn zeer scherp.

TOPMERKEN

Omdat wij streven naar een assortiment van alleen maar kwaliteitsproducten, maken wij uitsluitend gebruik van top merken, zoals Rubi gereedschappen, Moeller onderhoudsproducten, Schluter profielen en LIP tegellijmen, egaline, voegmiddelen, cement enz. Stuk voor stuk zijn dit merken waar wij voor de volle 100% achter staan en die geschikt zijn voor zowel de particulier als de professional.

OOK VOOR DE PROFESSIONELE TEGELZETTER

Ook voor jou als ervaren tegelzetter hebben wij het beste aanbod. Daarbij staat service hoog in het vaandel. Daarnaast hebben wij nagenoeg alle producten op voorraad, zodat je nooit mis grijpt. Dus een goede reden om onze bouwshop te bezoeken en jezelf te overtuigen. Daarbij hanteren wij een goede prijs / kwaliteit verhouding. Neem contact met ons op voor eventuele mogelijkheden.

RUBI SHOP

In samenwerking met Rubi Benelux hebben wij sinds medio 2020 een prachtige Rubi Shop. Deze is volledig uitgerust met het meest gangbare Rubi assortiment en dus ook allemaal voorradig. En mocht er iets niet zijn, dan hebben wij het in no-time voor je binnen. Een van de vele voordelen van het directe contact met Rubi. Daarnaast zijn eventuele mankementen dan ook zo opgelost.

UNIEKE TEGEL BOUWSHOP IN DE REGIO

In Midden-Limburg zijn wij de meest complete tegel bouwshop die zich helemaal heeft toegelegd op uitmuntend tegelwerk. Onze bouwshop is gevestigd in Horn aan de Heythuyserweg 8. Vlakbij Roermond en precies gelegen tussen de A2 en de A73. Dus gemakkelijk bereikbaar.

ONS ASSORTIMENT

Ons assortiment bouwmaterialen en gereedschap omvat alles wat je nodig hebt voor bijvoorbeeld tegels lijmen, vloeren egaliseren, tegelnaden voegen of afkitten, nat of droog boren, zagen, tegels snijden, tegelvloeren onderhouden, tegelwerk afwerken en ga zo maar door. Bekijk ons assortiment via onderstaande knop of beter nog, bezoek onze bouwshop en neem meteen de benodigde spullen mee!