0475 - 53 70 76
verkoop@jurgenkessels.nl

MEER INFORMATIE OF ADVIES NODIG?
NEEM CONTACT MET ONS OP!

Contact

SNEL NAAR

Complete vloerrenovatie binnen 1 week

Een complete vloerrenovatie binnen 1 week. Zelfs inclusief het aanleggen van vloerverwarming. Dat kunnen wij voor je regelen.

Het is haast niet te geloven dat dat kan, maar met de juiste planning en voorbereiding is dit zeker mogelijk.

Na dat je in onze showroom je nieuwe vloertegels hebt uitgezocht en je hebt aangegeven wanneer je de vloerrenovatie gerealiseerd wil hebben gaat onze afdeling planning aan de slag om alles in goede banen te leiden. Zo zorgen zij ervoor, dat de benodigde materialen op tijd geleverd worden en wordt het productieschema opgemaakt. Dit wordt doorgenomen met de betreffende uitvoerende partijen zoals de slopers, vloerverwarming ploeg en tegelzetters. Daarmee garanderen wij een nagenoeg vlekkeloos verloop van de renovatie.

Zodra het schema bekend is wordt dit met je doorgenomen, zodat je precies weet wanneer er wat staat te gebeuren. Geen verrassingen dus!

En mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal goed gaan, dan zal ons team er alles aan doen om ervoor te zorgen, dat het zo snel mogelijk wordt opgelost binnen de mogelijkheden die er zijn.

IN 5 STAPPEN GEREALISEERD

De gehele vloerrenovatie wordt in 5 logische stappen uitgevoerd.

STAP 1: SLOPEN

Als eerste moet natuurlijk je oude vloer gesloopt en eruit gehaald worden. Dit doen wij vakkundig en uiterst zorgvuldig. Na de sloop voeren wij meteen het puin af, zodat alles meteen keurig netjes is opgeruimd. De ondergrond wordt schoon gemaakt en voorbereidt voor de volgende stap.

STAP 2: VLOERVERWARMING AANLEGGEN

Na de sloop van de oude vloer is het tijd om de vloerverwarming aan te leggen. Er wordt een isolatielaag gelegd. Daar bovenop worden draadmatten geplaatst waarop de slangen worden vastgebonden. En de verdeler wordt opgehangen. Voorgaande geldt voor de traditionele manier van vloerverwarming aanleggen met slangen. Het is ook mogelijk om de vloerverwarming slangen in de bestaande betonnen vloer te slijpen. Hiervoor worden er sleuven in de vloer gefreesd of gezaagd waarin de slangen precies passen. Kies je voor elektrische vloerverwarming, dan wordt deze meestal tegelijk met het leggen van de tegels aangelegd.

STAP 3: TEGELS LEGGEN

Vervolgens komen de tegelzetters in actie. In het geval van een traditionele op draadmatten gebonden vloerverwarming leggen wij de tegels direct in de specie. Kessels Tegels en Natuursteen is specialist in tegelvloeren. Wil je meer informatie hierover? Klik dan hier.

Ook kunnen de tegels gelijmd worden. Hiervoor dient er wel eerst een cementdekvloer aangebracht te worden. Ook dat doen wij.

STAP 4: VOEGEN INWASSEN

Nadat de tegels zorgvuldig en netjes zijn gelegd kunnen de voegen ingewassen worden. Een secuur werkje dat alles bepalend is voor het uiteindelijke resultaat. In overleg met jou is van tevoren bepaald welke kleur voeg en welke voegbreedte het gaan worden. Na het voegen wordt de vloer nog eens helemaal ontdaan van eventuele (cement)sluier. Het einde is in zicht!

STAP 5: PLINTEN ZETTEN

Als laatste stap wordt de gerenoveerde tegelvloer afgerond met het plaatsen van de plinten. In veel gevallen worden er plinten gezet die gemaakt zijn van dezelfde tegels die op de vloer liggen. Wij produceren en plaatsen die uiteraard ook voor je. De naden worden zorgvuldig af gekit om ervoor te zorgen, dat vocht (zoals dweilwater) niet kan doordringen tot ondervloeren of muren.

EEN PRACHTIG EINDRESULTAAT

En als alles is afgerond kun je gaan genieten van je nieuwe, pas gerenoveerde tegelvloer. En dat allemaal binnen één week. Let op: de vloerverwarming kun je nog niet meteen gebruiken. Hiervoor moet de vloer eerst helemaal uitharden. Dit duurt meestal een 6-tal weken. Daarna kun je voorzichtig en langzaam de vloerverwarming gaan opstoken volgens een vastgesteld programma, dat je van onze vloerverwarming experts meekrijgt.

Wil je een indruk krijgen van ons werk? Klik dan op onderstaande knop voor een overzicht.