0475 - 53 70 76
verkoop@jurgenkessels.nl

MEER INFORMATIE OF ADVIES NODIG?
NEEM CONTACT MET ONS OP!

Contact

SNEL NAAR

Buitentegels

Buitentegels zijn er in vele soorten, afmetingen en diktes. Wij bij Kessels Tegels en Natuursteen B.V. hebben een groot assortiment aan keramische buitentegels overzichtelijk opgesteld staan in onze showtuin. Een goede reden om ons eens te bezoeken en te komen kijken. Onze verkoopspecialisten vertellen je alles wat noodzakelijk is om de perfecte tegel uit te zoeken die volledig aan jouw wensen voldoet.

Tuin opknappen?

Ben je van plan om je tuin een nieuwe look te gaan geven? Dan zijn keramische tegels voor buiten een mooie oplossing. De tegels die wij aanbieden zijn veelal gerectificeerd. Dat wil zeggen dat ze na het bakproces nog eens zijn verzaagd. Hierdoor hebben ze rechte randen en hoeken. Daarom kunnen ze strak naast elkaar gelegd worden en kun je de voegen zo smal mogelijk houden voor een mooi egaal resultaat.

Buitentegels: Duurzaam, slijtvast en vorstbestendig

Daarnaast kunnen keramische terrastegels tegen hitte en kou en zijn ze vorstbestendig. Ook zijn ze slijtvast en worden ze niet glad zodra ze vochtig of nat worden.

Kortom keramische buitentegels zijn enorm duurzaam en een echte aanrader om te gebruiken op je terras, in je tuin, als oprit, op je balkon of als verlenging van je woonkamer.

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van onze huidige collectie buitentegels, die wij op voorraad hebben en dus direct kunnen leveren!