0475 - 53 70 76
verkoop@jurgenkessels.nl

MEER INFORMATIE OF ADVIES NODIG?
NEEM CONTACT MET ONS OP!

Contact

SNEL NAAR

Specialist in Belgisch hardsteen

Kessels Tegels en Natuursteen, al jaren een begrip in Midden-Limburg op het gebied van tegels en natuursteen, heeft flink geïnvesteerd in een de uitbreiding van haar bedrijfsactiviteiten en wel met een geheel eigen natuursteen zagerij. Deze is ongeveer 4 jaar geleden opgezet en inmiddels flink groeiende. Daarmee inmiddels specialist in Belgisch hardsteen geworden.

PROFESSIONEEL TEAM

Ons team van vakkundige natuursteenbewerkers, met ruim 28 jaar ervaring, nemen hun werk zeer serieus. Met uiterste precisie en oog voor detail zagen en bewerken ze de natuursteen tot het gewenste resultaat. Voor ons een must om 100% kwaliteit te kunnen garanderen.

IMPORT IN EIGEN BEHEER

Naast het volledig op maat zagen en het bewerken van de natuursteen, verzorgt Kessels ook de import van het Belgisch hardsteen zelf. Wij hebben een exclusief contract met de Belgische groeve en kunnen daardoor de natuursteen eigenhandig ter plekke keuren en inkopen. Ook het transport hebben wij volledig in eigen handen.

UITSTEKENDE PRIJS/KWALITEIT

Omdat wij zelf de import verzorgen, hebben wij ook strak de regie in prijsbeleid. Waardoor wij een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding kunnen garanderen.

BEZOEK ONZE ZAGERIJ

Wilt u een kijkje nemen in onze zagerij? Dat kan. Wij leiden u graag rond en laten u de mogelijkheden zien. Neem daarvoor contact met ons op.

EEN GREEP UIT ONZE PRODUCTEN

Wij maken zoal raamdorpels, vensterbanken, dorpels, muurafdekkers, gevelbekleding, trapbekleding, plinten en planchetten.