0475 - 53 70 76
verkoop@jurgenkessels.nl

MEER INFORMATIE OF ADVIES NODIG?
NEEM CONTACT MET ONS OP!

Contact

SNEL NAAR

Showrooms

Bezoek onze tegelshowroom, sanitairshowroom en bouwshop. Met meer dan 700 m2 inspiratie hebben wij vast en zeker het passende voor u.

TEGELSHOWROOM

In onze tegelshowroom hebben wij maar liefst meer dan 1.100 verschillende modellen en soorten. Een showroom bomvol inspiratie en u vindt er de nieuwste trends. Kortom reden om eens langs te komen.


SANITAIR SHOWROOM

Naast onze uitgebreide tegelshowroom hebben wij ook een mooie sanitair showroom. Met diverse badkameropstellingen, voorbeelden van badkamermeubels, een ruime keuze aan (inbouw-)toiletten, (douche-)kranen en radiatoren. Te veel om op te noemen. Kom langs en overtuig uzelf.

Wij hebben de producten van onder andere Geberit, Villeroy & Boch, Grohe, Hansgrohe, …


BOUWSHOP

Onze bouwshop heeft alles wat u nodig heeft om goed tegelwerk te maken. Ook de vak professional kan hiervoor zeker bij ons terecht. Zo hebben wij een zeer uitgebreid assortiment Rubi producten, zoals tegelsnijders, mixers, diamantboren, diamantschijven, lijmspanen, sponzen, washboys enz.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor LIP tegellijmen, voegmiddel, egaline, cement e.d. Een voor een kwaliteitsproducten voor een optimaal eindresultaat.

Zo hebben wij ook afwerkprofielen van Schluter voor een mooie randafwerking van uw tegelwerk en Moeller reinigingsproducten voor goed tegelonderhoud.