0475 - 53 70 76
verkoop@jurgenkessels.nl

MEER INFORMATIE OF ADVIES NODIG?
NEEM CONTACT MET ONS OP!

Contact

SNEL NAAR

Over ons

Kessels Tegels en Natuursteen is sinds eind jaren `90 een begrip in de provincie Limburg. Onze goede naam hebben wij kunnen opbouwen door het leveren van goede service en kwaliteit aan zowel de particuliere als de zakelijke klant.

In onze showroom gelegen in Horn (gemeente Leudal) bieden wij u een breed assortiment in keramische tegels en natuursteen voor zowel binnen als buiten in alle denkbare toepassingen.

Wij volgen nauwlettend de nieuwste trends en voeren dit dan ook door in ons assortiment. Wij kunnen daarom zeggen dat wij voor ieder interieur een passend aanbod hebben.

Wij kunnen ons onderscheiden door het leveren van een totaalpakket waar het directe contact met de klant op de eerste plaats staat. Hierbij kunt u denken aan een geheel verzorgde renovatie van het breekwerk tot aan de fijnste afwerking door eigen mensen van Kessels Tegels en Natuursteen.

Naast dat wij inmiddels een goede reputatie hebben opgebouwd in Leudal (Horn, Heythuysen, Roggel, e.o.) zijn wij ook actief in de regio’s rondom Roermond, Weert en gemeente Maasgouw (Maasbracht, Wessem, Heel, Thorn, e.o.)

Op deze website laten wij je zoveel mogelijk zien, wat wij allemaal aanbieden. Neem eens een kijkje bij de volgende onderdelen: