0475 - 53 70 76
verkoop@jurgenkessels.nl

MEER INFORMATIE OF ADVIES NODIG?
NEEM CONTACT MET ONS OP!

Contact

SNEL NAAR

Sanitair van Kessels

Ook voor sanitair kun je terecht bij Kessels Tegels en Natuursteen. Ons assortiment bestaat uit onder andere badkamermeubels, (inbouw-)toiletten, wastafels, (douche-)kranen, spiegels, baden, radiatoren, accessoires en meer…

GERENOMMEERDE MERKEN

Kwaliteit is voor ons van het grootste belang. Vandaar dat wij toonaangevende merken in ons assortiment hebben opgenomen. Merken zoals Lavigo (ons huismerk) Grohe, Hansgrohe, Geberit, Villeroy & Boch, enz. Door de samenwerking met deze merken/partners kunnen wij een uiterst hoge graad van service en garantie verlenen.

LAVIGO – BADEN IN STIJL

Lavigo is ons eigen huismerk. Een groot assortiment voor badkamer en toilet. In zeven verschillende stijlen voor iedere smaak en elk budget.

ONZE SANITAIR SHOWROOM

Naast de producten die wij je op onze website laten zien, hebben wij op onze locatie aan de Heythuyserweg 8 in Horn (regio Roermond, Midden-Limburg) een prachtige sanitair showroom. Deze showroom toont je diverse badkameropstellingen, een uitgebreid assortiment inbouwtoiletten, vele varianten aan douchesets en badkamermeubels en diverse accessoires waaronder (design-)radiatoren. Wij raden je aan om ons te bezoeken en zelf te zien wat wij je kunnen aanbieden. En bovendien kun je meteen ook de mogelijkheden bespreken met een van onze verkoopadviseurs.

OOK VOOR COMPLETE RENOVATIE

Ben je je huidige badkamer of toilet helemaal zat? Geen nood. Je bespreekt met ons je wensen en je zoekt de voor jou mooiste producten bij elkaar. En de rest doen wij! Wij verzorgen de complete renovatie van A tot Z. Natuurlijk is het ook mogelijk, dat wij alleen het tegelwerk verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden. Enkele voorbeelden van ons werk vind je hier.

AFSPRAAK MAKEN

Uiteraard kun je een afspraak maken van tevoren, zodat wij in alle rust je wensen kunnen bespreken op een tijdstip dat jou het beste uit komt. Neem daarvoor contact op via 0475-537076 of stuur een e-mail naar verkoop@jurgenkessels.nl. De koffie staat in ieder geval klaar!

ONS ASSORTIMENT

Wij tonen je op onze website een gedeelte van ons assortiment. Klik op onderstaande knop om deze te bekijken. Mocht je iets missen? Bel ons, wij helpen je met een passende oplossing.