0475 - 53 70 76
verkoop@jurgenkessels.nl

MEER INFORMATIE OF ADVIES NODIG?
NEEM CONTACT MET ONS OP!

Contact

SNEL NAAR

Tegels nodig? In 4 stappen geregeld!

Heb je tegels nodig voor bijvoorbeeld je nieuwe vloer, badkamer, toilet of keuken? Dan ben je bij Kessels Tegels en Natuursteen B.V. aan het juiste adres: In 4 stappen geregeld. Wij hebben ze voor je klaar liggen. Alleen nog uitzoeken en het is geregeld.

In 4 stappen geregeld:

Stap 1: BEZOEK ONZE SHOWROOM

Bezoek onze showroom en kom ons zeer grote assortiment bekijken. Met ruim 700 m2 aan inspiratie zit er vast en zeker de perfecte tegel voor je bij. Tegels voor tegen de wand of op de vloer van 100% top kwaliteit. De keuze is reuze. Wij volgen de nieuwste trends en looks. Daarnaast hebben wij meer dan 20.000 m2 aan voorraad staan, die wij direct kunnen uitleveren. Dus geen lange levertijden.

Ga samen met onze verkoopmedewerkers op zoek naar de meest geschikte tegels en die qua look en feel het best bij je interieur passen. Er is altijd wel een oplossing te vinden die aan je wensen voldoet.

Stap 2: KRIJG DIRECT DE BESTE PRIJS

Nadat je de tegels gekozen hebt, gaat ons verkoopteam direct aan de slag om je meteen de beste prijs te geven. Geen gedoe en recht door zee.

En daarbij houden wij uiteraard rekening met de mooie aanbiedingen die wij geregeld hebben.

Stap 3: BESLIS METEEN EN PLAN DE LEVERING

Nadat je de prijs hebt ontvangen en je bijgekomen bent van de verbazing, wil je natuurlijk meteen de knoop doorhakken. Beslis je meteen, dan kun je direct de levering plannen. Scheelt weer op en neer reizen / bellen. En zijn ze op voorraad, dan zou je ze meteen kunnen meenemen.

Stap 4: GRATIS AAN HUIS BEZORGD

Als extra service bezorgen wij de tegels geheel gratis bij je thuis op een plaats en tijdstip, die wij samen met elkaar afspreken. Dus ook daar geen gedoe.

Dus Tegels nodig? In 4 stappen geregeld: Zoek uit in onze showroom – Krijg direct de beste prijs – Beslis meteen en plan de levering – Gratis aan huis bezorgd!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.