0475 - 53 70 76
verkoop@jurgenkessels.nl

MEER INFORMATIE OF ADVIES NODIG?
NEEM CONTACT MET ONS OP!

Contact

SNEL NAAR

La Cueva tegels

Creëer je eigen woonsfeer met tegels

LA CUEVA – tegels met Dutch Design

La Cueva: tegels met een Nederlands design. Geïnspireerd op natuurlijke materialen. Creëer jouw favoriete woonsfeer dankzij de brede collectie met hout,- marmer,- stone,- beton- en trendlook tegels.

Natuurlijke elementen

Geïnspireerd op de natuurlijke elementen hout, (Belgisch) hardsteen en marmer.

Puur en duurzaam

Keramiek is een natuurlijk materiaal. Volledig recyclebaar en het bevat geen plastic.

Warm en koud

Tegels bieden de perfecte basis voor zowel verwarmen als koelen.


LA CUEVA SERIES

Laat je inspireren: Oneindig combineren met de verschillende kleuren, formaten en structuren in onze Dutch Stone, Dutch Wood, Dutch Marble en Dutch Colors series.

Dutch Stone

Een krachtige mix van stone- en betonlook tegels. Kies je voor rustige accenten of juist voor een uitgesproken karakter? Ontdek de kleuren van de aansprekende Dutch Stone serie.

Dutch Wood

Houten tegels in twee populaire tinten. Creëer de warme uitstraling van een echte (eiken)houten vloer, zonder het bijkomende onderhoud. De Dutch Wood tegels komen in elk interieur tot hun recht.

Dutch Marble

Tegels met de exclusieve uitstraling van marmer. De kenmerkende aderstructuur zorgt voor een chique, tijdloze uitstraling. Ontdek de kleuren van de hoogwaardige Dutch Marble tegels.


LA CUEVA DEALER

Kessels Tegels en Natuursteen B.V. is La Cueva dealer. Wij hebben nagenoeg de gehele collectie in onze showroom staan. Dus kom gerust langs. Onze showroom ligt aan de Heythuyserweg 8, 6085 NH in Horn (gemeente Leudal, vlakbij Roermond).