0475 - 53 70 76
verkoop@jurgenkessels.nl

MEER INFORMATIE OF ADVIES NODIG?
NEEM CONTACT MET ONS OP!

Contact

SNEL NAAR

LAVIGO – baden in stijl

Lavigo – baden in stijl. Zo heet het nieuwe sanitair huismerk van Kessels Tegels en Natuursteen, dat naast JK Sani een mooi plekje heeft verworven op de sanitair afdeling.
Lavigo is een compleet assortiment producten voor badkamer en toilet met een uitstekende verhouding tussen kwaliteit en prijs. De doordachte opbouw zorgt voor vrijheid in mogelijkheden. Met een brede keuze, verdeeld over zeven inspirerende stijlconcepten, bieden wij voor iedere smaak en budget de mooiste badkamer.

Lavigo- baden in stijl bij Kessels Tegels en Natuursteen in Horn

LAVIGO = ZEVEN STIJLEN

Was de badkamer ooit een functionele ruimte, nu draait hij helemaal om comfort en beleving. Wat is er dan fijner dan dat je qua stijl en sfeer kunt kiezen uit een zevental verschillende concepten. Ieder concept compleet anders, waardoor er altijd een bij zit die jou raakt. De zeven stijlen heten: Zwart-wit en een beetje, Puur en natuur, Vijftig tinten grijs, Kleur en karakter, Nacht en dauw, Stoer en gelukkig en Basic en poeder.
Kortom een prachtig nieuw huismerk dat het bekijken meer dan waard is. Hier volgen de 7 verschillende Lavigo stijlen:

ZWART-WIT EN EEN BEETJE

Lavigo-zwart-wit-en-een-beetje-badkamerstijl-van-Kessels-Tegels-en-Natuursteen

Combineer je een basis van zwart en wit met een opvallend accent, dan creëer je een stijlvolle badkamer met een heel eigen karakter. Voeg bijvoorbeeld een beetje goud of hout toe aan de zwart-witte look of creëer een klassieke of juist strakke stijl met goed gekozen accenten. De tijdloze basis zorgt voor balans en is een perfect uitgangspunt om met eigen toevoegingen een persoonlijke stijl te bereiken.

PUUR EN NATUUR

Haal buiten naar binnen en creëer een frisse, levendige badkamer met natuurlijke materialen, vormen en kleuren. Doorleefd hout, beton en staal komen samen met matte, zachte tinten uit de natuur. Een stijl die licht en eenvoud ademt dankzij de keuze voor gekleurd keramiek gecombineerd met puur wit en veel ruimte voor planten.

50 TINTEN GRIJS

Ontdek hoe veelzijdig grijs is! Van diep antraciet tot net niet wit en alles ertussen. Wie kiest voor 50 tinten grijs laat materialen en structuren nog meer spreken. De grijsmix zorgt voor een stoere, strakke of industriële uitstraling, afhankelijk van de keuzes binnen dit rijke palet. Kies bijvoorbeeld voor matte texturen, betongrijs of terazzolook. Met grijs kun je blijven combineren, want de mogelijkheden zijn eindeloos.

KLEUR EN KARAKTER

Kleur geeft karakter. En karakter maakt kleurrijk. Een badkamer met kleur straalt durf en eigenheid uit. In deze stijl is het kleurenpalet breed genoeg om te variëren en echte contrasten te bereiken. Dat contrast komt ook terug in de combinatie van oude en nieuwe materialen, zoals beton, marmer, koper en naturel hout. Met kleuraccenten in geel, groen of koraal krijgt de ruimte een persoonlijke en sprekende look. Zo creëer je een badkamer die aansluit bij de stijl van het gehele interieur van je huis. Een badkamer die laat zien wie je bent. De mogelijkheden zijn eindeloos.

NACHT EN DAUW

Je creëert meteen een andere sfeer als je in de badkamer kiest voor donkere en rijke, maar matte kleuren. Diepgroen, nachtblauw en wijnrood zijn kleuren die nachtelijke magie uitdragen. De exotische, chique aard van deze stijl wordt volledig doorgevoerd met handgevormde tegels, volle metalen en her en der een walnoten of gouden accent. Het is alsof je een hotelkamer betreedt. Weg van de waan van alledag, hier verwelkomt de nacht je.

STOER EN GELUKKIG

Mat zwart en natuursteen, ruig hout en donkere tinten voor de tegels en accessoires: het blijkt voor elkaar bestemd. In deze badkamerstijl gaan stoere metalen, matte afwerkingen en staal of brons hand in hand met elkaar. Nooit gedacht dat juist met grove structuren en onafgewerkte materialen zo’n gestileerde badkamer met strak lijnenspel zou ontstaan. Stoer en gelukkig, robuust met een vleugje vintage.

BASIC EN POEDER

De aaibaarheid van zacht pastel is hoog. Zeker als de kleuren omgeven worden met natuurlijke materialen zoals hout of beton. Geef je badkamer een zachte basis en kies voor eenvoud in de details. In deze lichte, natuurlijke mix van Scandinavisch en Japans design wil je lekker lang vertoeven.