0475 - 53 70 76
verkoop@jurgenkessels.nl

MEER INFORMATIE OF ADVIES NODIG?
NEEM CONTACT MET ONS OP!

Contact

SNEL NAAR

Oktobermaand: TEGEL-ACTIE-MAAND

Oktobermaand Tegel-Actie-Maand: De maand oktober staat geheel in het teken van acties en aanbiedingen uiteraard op het vlak van onze tegels, maar ook op tegellijm, egaline, badkamermeubels en toiletten.

Prachtige tegelaanbiedingen

Onze wand- en vloertegels die wij op voorraad hebben bieden wij voor zeer voordelige prijzen aan. Er zijn er bij die je al kunt aanschaffen voor slechts 10,- euro per vierkante meter. Allemaal A-klasse tegels voor B-klasse prijzen. En er is er wel een voor iedere ruimte en voor veel smaken en wensen. Van mooie betonlook tegels tot sfeervolle houtlook modellen in diverse verschillende maten en soorten. Kortom reden genoeg om onze showroom aan de Heythuyserweg 8 in Horn te bezoeken en onze aanbiedingen te komen bekijken. Want OP=OP en WEG=PECH!

Tegellijm en egaline

Op het vlak van het verlijmen van tegels en het egaliseren van vloeren hebben wij de LIP TROPE Tegellijm en de LIP 250 project-egaline in de aanbieding. Nu beiden voor 17,50 per zak van 20 kg.

Badkamermeubels en toiletten

Op het gebied van sanitair heeft onze Oktobermaand Tegel-Actie-Maand ook een aantal aanbiedingen. Diverse badkamermeubels en zelfs een complete wandcloset-set bestaand uit een inbouwreservoir, toilet met quickrelease en softclose zitting, drukplaat en isolatieset die wij voor slechts 429,- aanbieden.

KORTOM: BEZOEK ONZE SHOWROOM VOOR DE OKTOBERMAAND TEGEL-ACTIE-MAAND!