Wandtegels

Wandtegels zijn vrijwel onmisbaar in uw woning of bedrijfspand. De grootste voordelen van deze tegels zijn het gebruiksgemak en de hygiëne. Wij voeren vele soorten van standaard wit tot aan de kleurrijkste decors voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Bij het kiezen van bijvoorbeeld wandtegels voor uw badkamer wordt er vaak combinatie gezocht met kleuren. Ze moeten passen bij de vloertegels. Soms levert een tegelfabrikant een praktische oplossing door vloer- en wandtegels in dezelfde serie te maken. Dan bent u verzekerd van een perfecte kleurencombinatie. Het wordt lastiger als er standaard geen passende tegel bij de wandtegel wordt geleverd.

Met onze uitgebreide collectie wand- / muurtegels maken wij bijna iedere combinatie mogelijk. Van goedkope tot zeer exclusieve modellen. Wij hebben de passende tegels voor u. Eveneens is het mogelijk om vloertegels te verzagen naar kleinere maten, strips of mozaïeken en daardoor te gebruiken als tegels voor de wand.

MATEN

De allerkleinste soorten zijn de mosaïktegels natuurlijk. De grootste zijn maar liefst 100x300cm. Daar tussen bevinden zich legio ander maatvoeringen. De meest gebruikte voor wanden en muren zijn: 10x10cm, 25x20cm, 30x20cm, 30x30cm en 30x60cm.