0475 - 53 70 76
verkoop@jurgenkessels.nl

MEER INFORMATIE OF ADVIES NODIG?
NEEM CONTACT MET ONS OP!

Contact

SNEL NAAR

Houtlook vloer van A tot Z

Een houtlook vloer van A tot Z gemaakt door ons. De gehele vloer van de begane grond van deze woning is vervangen en voorzien van vloerverwarming. De oude houten parketvloer is eruit gehaald. De ondergrond is verwijderd, waardoor de vloerververwarming geplaatst kon worden. De vloerverwarming is op de traditionele manier gelegd, waarbij de buizen aan gegalvaniseerde netten zijn vastgemaakt. Hierna is de vloer recht gemaakt.

Om het uiterlijk van het hout te behouden is er hier gekozen voor houtlook vloer tegels, ofwel keramisch parket. Deze tegels hebben een houtpatroon met voelbare structuur. Wanneer de tegels willekeurig gelegd worden, is het keramisch parket bijna niet van echt hout te onderscheiden. Nadat de vloer erin is gelegd, zijn aan de wanden speciaal gesneden plinten gezet. Deze plinten worden van dezelfde soort tegel gemaakt als de tegel die voor de vloer gebruikt wordt. De plint zorgt voor een mooie afwerking van de vloer.

Bij de deuren zijn op maat gemaakte dorpels geplaatst. Deze dorpels zorgen voor een nette overgang van de ene naar de andere ruimte. Daarnaast zijn dorpels zeer slijtvast en voorkomen ze het ontstaan van tocht. Bij de voordeur is er plaats gelaten voor de deurmat. Deze plaats zorgt ervoor dat de mat op zijn blijft bij gebruik en verzonken ligt zodat de voordeur zonder problemen geopend kan worden.