0475 - 53 70 76
verkoop@jurgenkessels.nl

BOUWSHOP

Alles voor goed tegelwerk

FILTER

selecteer uw voorkeuren

SPECIALE AANBIEDINGEN

Aanbiedingen
  • Toepassing

  • Soort

  • Merk

Rubi Diamantzaag kit TC-125 230V 50Hz

artikelnr: 5001-124

omschrijving

De TC-125 kit bevat alle elementen die nodig zijn om met een cirkelzaag keramische platen of andere grootformaat materialen te zagen. De lichte en precieze oplossing behorend bij SLAB SYSTEM assortiment. De TC-125 kit maakt deel uit van het SLAB-systeem voor keramische platen en grootformaat tegels en bevat alle elementen die nodig zijn om deze materialen met de TC-125-cirkelzaag te zagen.

De kit bevat:

  • De TC-125 cirkelzaag.
  • 3 SLIM CUTTER-geleiders van 110 cm elk (voor de juiste werking van de TC-125 is het gebruik van deze geleiders NOODZAKELIJK).
  • 2 bevestigingszuignappen voor ruwe oppervlakken (RM).
  • 1 TCR-125 diamantschijf voor het droog en nat zagen van porseleinen tegels (het TCR-blad is niet geschikt voor het zagen bij 45º).
  • 2 klemmen voor extra bevestiging van de SLIM-geleider.
  • Gereedschapsset.
  • Praktische textieltas voor het transport van de geleiders en een stevige koffer voor de TC-125 cirkelzaag.

Deze cirkelzaag van RUBI, heeft een dubbel stofreductiesysteem. Deze kan worden aangesloten op een stofzuiger (bij droog zagen) of op een wateraansluiting. De aansluiting op de stofzuiger is 32 mm, maar er wordt een adapter voor andere diameters meegeleverd.
De wateraansluiting bestaat uit een snelle aansluiting voor 16 mm slang en een rubberen plug, die de aanzuiging van de stofzuiger afdekt en tijdens het nat zagen de functies van een tweede handgreep vervult, waardoor de ergonomie tijdens het zagen wordt verbeterd. De zaagkop van de TC-125 is opvouwbaar tot 45º en in hoogte verstelbaar. Op deze manier is het mogelijk om te verstekken en speciale en nauwkeurigere sneden te verkrijgen (er moet rekening mee worden gehouden dat de dikte van de zaagsnede varieert afhankelijk van de diameter van de schijf).
 
Voor het verstek zagen is de TC-125 voorzien van een extra handgreep die de controle en het zicht tijdens het zagen verbetert maar ook de werkergonomie. Je kunt twee schijfdiameters gebruiken: 115 en 125 mm (raadpleeg de zaagdikte voor elke diameter). De TC-125 schakelaar heeft een veiligheidsslot dat onbedoeld opstarten voorkomt en een elektrische kabel met PRCD om de apparatuur te beschermen tegen stroompieken.
Bij het ontwerp van de TC-125 hebben we rekening gehouden met de integratie van een schijfbeschermer met een snel te openen deksel, die het vervangen van de schijf vergemakkelijkt en de projectie van deeltjes vermindert. Bovendien verbetert een zijbeschermer de prestaties van de stofbeheersingssystemen. Met de TC-125 cirkelzaag kun je elke klus aan.

Op voorraad

Let op: afbeeldingen kunnen afwijken van het origineel, voorraadstatus kan mogelijk afwijken van de magazijnvoorraad.

geïnteresseerd?

BEL ONS:
0475 - 53 70 76

WHATSAPP MET ONS:
06 - 54 66 01 23

VUL IN:

BEKIJK OOK

Rubi Mortelgarde M-160-FI 3H

Mortelgarde M-160-FI

BEKIJK PRODUCT

Rubi Diamantblad diam 100 mm droog polijsten – korrelgrootte 200

Diamant polijstpad droog 200

BEKIJK PRODUCT

Schluter tegelprofiel Jolly 11mm 250cm alu grijs gecoat A110TSG

Tegelprofiel 11mm 250cm grijs

BEKIJK PRODUCT