0475 - 53 70 76
verkoop@jurgenkessels.nl

BOUWSHOP

Alles voor goed tegelwerk

FILTER

selecteer uw voorkeuren

SPECIALE AANBIEDINGEN

Aanbiedingen
  • Toepassing

  • Soort

  • Merk

JK Levelling Clips 2 mm 15-25mm 250 st.

artikelnr: 5004-005

omschrijving

Voor extra dikke tegels: 15 – 25 mm.
Het JK Levelling systeem is bedoeld voor het vermijden van tegel-tot-tegelvoegen bij de plaatsing van keramische tegels, zowel op de vloer als op de muur.
Dit nivelleringssysteem voorkomt ook dat de tegels tijdens het uitharden van de lijm bewegen.
Het basisprincipe van het JK Levelling systeem is om het hoogste deel aan te drukken tot de positie gelijk is aan de aangrenzende tegels. Hierdoor wordt er een aanzienlijke verbetering van de vlakheid van het oppervlak verkregen.
JK Levelling is een systeem van clips en keggen, aanbevolen voor formaten van 30×30 cm of groter. Deze 2 mm clips zijn geschikt voor tegels van 15 tot 25 mm en voor een voegbreedte van 2 mm.
Het gebruik van het systeem is snel, eenvoudig en intuïtief. Na het gebruik worden de onderdelen van het systeem verwijderd door middel van een zijwaartse beweging (schop of stoot), waarbij de clips in de richting van de voeg worden geslagen. Groot voordeel is dat het breekpunt aan de onderzijde van de clip zit, zodat er geen resten in de voeg achterblijven. Door de robuustheid van deze clips breken ze niet vroegtijdig af.
De keggen kunnen meerdere malen worden hergebruikt.
Voor het verwerken van ons JK Levelling systeem bevelen wij de JK Fixeer tang aan (5004-501). Deze tang is ontworpen om zowel horizontaal (op vloeren) als verticaal (op wanden) te worden gebruikt. De belangrijkste functie van de tang is om de keg de nodige druk te geven om de tegel te nivelleren en zo een homogene vlakheid te verkrijgen.

Op voorraad

Let op: afbeeldingen kunnen afwijken van het origineel, voorraadstatus kan mogelijk afwijken van de magazijnvoorraad.

geïnteresseerd?

BEL ONS:
0475 - 53 70 76

WHATSAPP MET ONS:
06 - 54 66 01 23

VUL IN:

BEKIJK OOK

JK Levelling Keggen 250 st.

Keggen 250 st.

BEKIJK PRODUCT

JK Levelling Fixeertang Pro metaal

Fixeertang metaal

BEKIJK PRODUCT